De 5 gouden geheimen
voor een effectieve bindweefselmassage
 • Geef je klanten een plump, glowy skin
 • 100% natuurlijke methode voor een betere huidconditie, minder lijnen, rimpels en strakkere contouren
 • Krijg trouwe ambassadeurs voor je salon
 • Vergroot je inkomsten

  Je gaat akkoord met het ontvangen van gerelateerde tips en waardevolle informatie over bindweefselmassage. No worries: Je kan je ten alle tijden uitschrijven.

  Bindweefselmassage:
  mega kans of grote valkuil?

  Bindweefselmassage heeft haar effect inmiddels meer dan bewezen. Dat is dan ook de reden dat de vraag naar deze massages enorm is toegenomen en dat steeds meer schoonheidsspecialisten bindweefselmassage toevoegen aan hun behandelingen. Toch is er ook een grote valkuil. In de praktijk blijkt dat veel schoonheidsspecialisten niet de techniek bezitten om een goede en effectieve bindweefselmassage te kunnen geven. Zij lopen dan ook aan tegen veel voorkomende problemen; weinig resultaat, ontevreden klanten en minder inkomsten.

  De Bindweefselbar is een van de meest bekende salons voor bindweefselmassages in Nederland. Om iedere schoonheidsspecialist de kans te geven om succesvol met bindweefselmasasges aan de slag te gaan, hebben we een complete opleiding ontwikkeld waarin je alles leert wat je moet weten om een professionele bindweefsel specialist te worden.

  De opleiding van de Online Beauty Academy voorziet in alles wat je moet weten om succesvol met bindweefselmassages aan de slag te gaan.

  De ervaringen van onze cursisten

  Play

  De opbouw van de website waar de opdrachten en informatie op staat leest en leert erg prettig. Filmpjes zijn duidelijk te volgen. Ik wil zeggen dat ik super blij ben met de filmpjes en extra uitleg en tips in de lives. Dank hiervoor.
  Dineke Heer

  Het fijne aan deze opleiding is dat je niet in 2 dagen een paar technieken leert en dan jezelf maar moet redden. In deze opleiding kan je in de tussentijd mooi oefenen en dan nog gecorrigeerd worden en nog vragen kunt stellen.
  Petra Cnossen

  Download nu het gratis e-book!

  Hiermee heb je toegang tot de 5 gouden tips voor een succesvolle bindweefselbehandeling en daarnaast krijg je €75,- korting op de online cursus!

   Je gaat akkoord met het ontvangen van gerelateerde tips en waardevolle informatie over bindweefselmassage. No worries: Je kan je ten alle tijden uitschrijven.