Ben jij klaar om een echte bindweefsel pro te worden?

Vragenlijst invullen

Geplaatst: 28 januari 2022

Simone van Hoof Wijlaars

Je krijgt meer informatie over de theoretische achtergrond, waardoor je het verhaal makkelijker en helder naar de klant toe kunt vertellen. Er wordt meer ingegaan op de beleving van de klant. Veel uitgebreider, voor de bindweefselmassage heb ik in het verleden 2x een 1-daagse training gehad en 1x een 2-daagse training. Heel fijn om nu dieper op de stof in te gaan zodat ik mij uiteindelijk zelfverzekerder voel en nog meer weet te vertellen en kennis heb.


Geplaatst:

Dineke Heer

De opbouw van de website waar de opdrachten en informatie op staat leest en leert erg prettig. Filmpjes zijn duidelijk te volgen. Ik wil zeggen dat ik super blij ben met de filmpjes en extra uitleg en tips in de lives. Dank hiervoor.


Geplaatst:

Petra Cnossen

Het fijne aan deze opleiding is dat je niet in 2 dagen een paar technieken leert en dan jezelf maar moet redden. In deze opleiding kan je in de tussentijd mooi oefenen en dan nog gecorrigeerd worden en nog vragen kunt stellen. Ook vind ik het fijn dat er elke week een contact moment is en dat er dan een mogelijkheid is om vragen te stellen over de opdrachten.


Geplaatst: 20 oktober 2021

Sample-5

Mijn afspraak bij de BindweefselBar was fantastisch! Ik ben super goed ontvangen en geinformeerd over de behandeling. Kan niet wachten tot de volgende afspraak van mijn kuur!


Geplaatst:

Sample 4

Hele vriendelijke ontvangst, ontspannen en heb er erg van genoten! Ook super mooi resultaat al na 1 keer!


Geplaatst:

Sample 3

Fijne bindweefselmassage voor mijn gezicht! Mijn huid zag er gelijk gezonder uit en bij de tweede keer voelde ik gelijk verschil. Behalve een mooi gezicht voelde ik me ook helemaal ontspannen, wat ook komt door Shannon. Erg vriendelijk en ze weet precies wat je nodig hebt.


Geplaatst:

Sample 2

Amazing massage, with lots of information. Will be going back for another appointment 😃


Geplaatst:

Sample

Het was een geweldig fijne ervaring! Je voelt gewoon instant dat het goed is voor je lijf en dat je een boost krijgt. Heel fijn echt! Ik kom heel snel weer.